Kjer igrala
so doma

X
Predvajaj
video

Tradicija

Družinsko podjetje AJA – LINA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom produkcije IGRAČ in DIDAKTIČNIH MATERIALOV. Podjetje je pričelo s proizvodnjo in prodajo didaktičnega materiala na domačem trgu. Leta 1996 je bila dejavnost razširjena z izdelavo penastih igral in blazin. Od leta 1999 podjetje trži svoje izdelke tudi na nemškem in hrvaškem trgu.

AJA – LINA d.o.o. je v teh letih postala pomemben ponudnik didaktičnega materiala, igrač in igral v Sloveniji. Največjo pozornost posvečamo poslovni odličnosti in novim zamislim. Ljudje se premalo zavedamo, da so otroci naše največje bogastvo. Naše podjetje se tega zaveda in izdelujemo igrače iz različnih, okolju in otrokom prijaznih materialov, da otroku omogočimo prijetnejše bivanje in igro.

Dobra igrača

Smo ponudnik DOBRE igrače, didaktičnih materialov in penastih igral, ki je tako v razvojnem smislu, kakor tudi po obsegu realiziranih poslov, pomemben tekmec v Sloveniji na področju produkcije, oblikovanja in prodaje igrač, didaktičnih pripomočkov in penastih igral. Didaktični material je delo lastne raziskave, oblikovanja in izdelovanja. Zelo smo ponosni na naše izdelke, saj smo dobili več nagrad in priznanj. Naši izdelki se tržijo po vrtcih, šolah, raznih zavodih, hotelih in trgovskih centrih. Smo edini proizvajalci s svojo blagovno znamko (AJA-LINA) v Sloveniji. Naše poslanstvo je da pripravimo, oblikujemo in izdelamo naš izdelek strokovno, da upoštevamo vsa merila, ki so potrebna za starostno obdobje, tako iz fizičnega kot tudi psihičnega vidika. Dobavljamo kvalitetno narejene izdelke, izbiramo materiale, ki so tehnično dovršeni in ustvarjalni. Smo žensko podjetje, vse zaposlene v podjetju AJA – LINA d.o.o. smo ustvarjalne in vsaka od nas daje svoj pečat izdelku in blagovni znamki.

V okviru naše dejavnosti imamo naslednje programe:

  • proizvodnja in trženje didaktičnega materiala (razne puzzle, miselne igre, matematične ploščice),
  • oblikovanje in izdelava mehkih elementov
  • proizvodnja in trženje igrač
  • proizvodnja in trženje penastih igral
  • proizvodnja
  • sedežnih garnitur za otroške sobe
  • izdelava raznih žog in blazin za sedenje
  • proizvodnja igralnih bazenov z žogicami za individualno in skupinsko rabo.