Učenje skozi igro

Didaktična oprema in materiali za učenje so skrbno oblikovani in narejeni kot trajni proizvodi z visoko garancijo higienske varnosti ter zaššito pred nezgodami. Otroci skozi različne oblike in barve našših proizvodov razvijajo čute ter spoznavajo psihomotorične sposobnosti.

Vsebina, oblika, gostota in kvaliteta materiala

Zunanja preobleka vsakega proizvoda je narejena iz posebnega materiala, trevire ali umetnega usnja. Osnovne karakteristike le-teh so: negorljivost, zašščita pred glivicami in plesnijo, ne premočijo, so enostavni za vzdržževanje. ŠŠe posebej pomembna je "hrapava" površšina materiala, ki vizualno poveča velikost predmeta, omogoča stabilnost proizvoda na tleh ter predmetu omogoča odpornost na kakrššnekoli pošškodbe. 

Materiale lahko dobite v naslednjih barvah: 
    • zeleni
    • rumeni
    • rdeči
    • modri
    • oranžžni. 
Te barve smo uporabili ravno zaradi tega, da se jih otroci naučijo uporabljati ter povezovati v okolici, ki jih obdaja. Zaključki in povezave na elementih, ki se lahko med seboj sestavijo, so narejeni iz 5 cm trakov, ki omogočajo enostavno razstavljanje
ter zagotavljajo lažžje sestavljanje in stabilnost. Notranji deli so iz polivretana, različne gostote, ki lahko prenese plezanje, spust, sedenje, skakanje in igranje brez bojazni pred nevarnostjo deformacije oblike izdelka. Glede na vašše žželje lahko naročite tudi barvo in zaključno obdelavo izdelka.

Material

Velik del proizvodov blazin različnih oblik je izdelan iz polivretanske pene, različne gostote. Preproge so narejene iz polimera, različnih debelin.

Dodatni deli/proizvodi

Zadrga je zašščitena s posebnim žžepkom, tako da otrok ne more odpreti zadrge in priti do pene in se ne more pošškodovati na ključku zadrge. Vsi artikli, namenjeni za gradnjo, imajo ježžek trakove, šširine 5 cm, da lahko enostavno gradijo. Ježžek trak je zelo močan, sestavni deli pa so stabilni.

Preobleka

Vsi proizvodi imajo zadrgo, tako da se lahko preobleka, ko se uniči, tudi zamenja. Našši materiali se lahko čistijo, so narejeni iz nestrupenih materialov, anti-bakterijski, vsi pa so visoko odporni proti trganju. Lahko so narejeni iz pvc materiala ki ne vsebujejo phtalate ali PU umetnega usnja.

Barve

Mehke penaste materiale, ki so narejeni iz umetnega usnja lahko dobite v petih barvah. Rumeni, zeleni, rdeči, modri in oranžžni. Blazine, bazeni, ki so narejeni iz trevire, pa so v šštirih osnovnih barvah - rumeni, zeleni, rdeči in modri.

Standard

Vsi našši proizvodi so narejeni v skladu z evropskimi standardi SIST EN 913
Le-ti so bili večkrat nagrajeni, saj smo od leta 1990 pa do danes dobili več priznanj in medalj za kvaliteto našših izdelkov.